Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Travnicek Manzelka / Chlapáci Trávníček s Peroutkou okukovali polonahého Muže : Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství.

Hercova žena se rozhodla sdílet text plný zármutku, ale i naděje. Pavel trávníček ale na dotazy znepokojených fanoušků nereagoval. Pavel trávníček je naočkovaný a jeho manželka monika řekla, kam v létě vyrazí. Chce si pořídit další dítě. Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť .

Monika trávníčková a pavel trávníček. GALERIE: Smrt Zdeňka Srstky (†83): Å okovaní blízcí
GALERIE: Smrt Zdeňka Srstky (†83): Šokovaní blízcí from img.cncenter.cz
Herec pavel trávníček (70) a jeho manželka monika trávníčková (35) si nenechali ujít předávání cen thálie v pražském národním divadle. Potvrdil to aj slávny rozprávkový princ z troch orieškov pre popolušku, pavel trávníček, pre ktorého to je už štvrté manželstvo. Výjezd hlídky, ke kterému došlo v sobotu před druhou hodinou ráno, . Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství. Trávníček prý v sms zprávě napsal, že policii zavolala jeho manželka. Pavel trávníček ale na dotazy znepokojených fanoušků nereagoval. Herci pavlovi trávníčkovi vrcholí příprava na taneční soutěž stardance. „sme v šoku," napísala najprv hercova manželka monika na sociálnej sieti.

Pavel trávníček je naočkovaný a jeho manželka monika řekla, kam v létě vyrazí.

Pavel trávníček ale na dotazy znepokojených fanoušků nereagoval. Herci pavlovi trávníčkovi vrcholí příprava na taneční soutěž stardance. Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství. Jeho ženu moniku (35) načapali fotografi českého blesku s huslistom . Najznámejší český princ pavel trávniček (70) má zrejme po chlebe. Trávníček prý v sms zprávě napsal, že policii zavolala jeho manželka. Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť . Výjezd hlídky, ke kterému došlo v sobotu před druhou hodinou ráno, . Následne zareagoval aj samotný trávníček, píše blesk. „sme v šoku," napísala najprv hercova manželka monika na sociálnej sieti. Hercova žena se rozhodla sdílet text plný zármutku, ale i naděje. Herec pavel trávníček (70) a jeho manželka monika trávníčková (35) si nenechali ujít předávání cen thálie v pražském národním divadle. Chce si pořídit další dítě.

Následne zareagoval aj samotný trávníček, píše blesk. Na svém profilu nicméně reagovala o něco později jeho manželka, . Výjezd hlídky, ke kterému došlo v sobotu před druhou hodinou ráno, . Hercova žena se rozhodla sdílet text plný zármutku, ale i naděje. Chce si pořídit další dítě.

Následne zareagoval aj samotný trávníček, píše blesk. Pavel Trávníček s manželkou: Rozpovídali se o dítÄ›ti
Pavel Trávníček s manželkou: Rozpovídali se o dítěti from g.denik.cz
Monika trávníčková a pavel trávníček. Trávníček prý v sms zprávě napsal, že policii zavolala jeho manželka. Herci pavlovi trávníčkovi vrcholí příprava na taneční soutěž stardance. Jeho ženu moniku (35) načapali fotografi českého blesku s huslistom . Pavel trávníček je naočkovaný a jeho manželka monika řekla, kam v létě vyrazí. Potvrdil to aj slávny rozprávkový princ z troch orieškov pre popolušku, pavel trávníček, pre ktorého to je už štvrté manželstvo. Výjezd hlídky, ke kterému došlo v sobotu před druhou hodinou ráno, . Herec pavel trávníček (70) a jeho manželka monika trávníčková (35) si nenechali ujít předávání cen thálie v pražském národním divadle.

Chce si pořídit další dítě.

Potvrdil to aj slávny rozprávkový princ z troch orieškov pre popolušku, pavel trávníček, pre ktorého to je už štvrté manželstvo. Hercova žena se rozhodla sdílet text plný zármutku, ale i naděje. Pavel trávníček je naočkovaný a jeho manželka monika řekla, kam v létě vyrazí. Najznámejší český princ pavel trávniček (70) má zrejme po chlebe. Chce si pořídit další dítě. Výjezd hlídky, ke kterému došlo v sobotu před druhou hodinou ráno, . Pavel trávníček (68) přiznal, že prý více než v herectví si libuje ve výchově svého malého synka maxmiliána (2). Trávníček prý v sms zprávě napsal, že policii zavolala jeho manželka. Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství. „sme v šoku," napísala najprv hercova manželka monika na sociálnej sieti. Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť . Následne zareagoval aj samotný trávníček, píše blesk. Herci pavlovi trávníčkovi vrcholí příprava na taneční soutěž stardance.

Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť . Pavel trávníček (68) přiznal, že prý více než v herectví si libuje ve výchově svého malého synka maxmiliána (2). Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství. Herec pavel trávníček (70) a jeho manželka monika trávníčková (35) si nenechali ujít předávání cen thálie v pražském národním divadle. Pavel trávníček ale na dotazy znepokojených fanoušků nereagoval.

Chce si pořídit další dítě. Chlapáci Trávníček s Peroutkou okukovali polonahého Muže
Chlapáci Trávníček s Peroutkou okukovali polonahého Muže from img.blesk.cz
Monika trávníčková a pavel trávníček. „sme v šoku," napísala najprv hercova manželka monika na sociálnej sieti. Pavel trávníček ale na dotazy znepokojených fanoušků nereagoval. Potvrdil to aj slávny rozprávkový princ z troch orieškov pre popolušku, pavel trávníček, pre ktorého to je už štvrté manželstvo. Chce si pořídit další dítě. Pavel trávníček (68) přiznal, že prý více než v herectví si libuje ve výchově svého malého synka maxmiliána (2). Trávníček prý v sms zprávě napsal, že policii zavolala jeho manželka. Na svém profilu nicméně reagovala o něco později jeho manželka, .

Chce si pořídit další dítě.

Pavel trávníček ale na dotazy znepokojených fanoušků nereagoval. Herec pavel trávníček (70) a jeho manželka monika trávníčková (35) si nenechali ujít předávání cen thálie v pražském národním divadle. Pavel trávníček (68) přiznal, že prý více než v herectví si libuje ve výchově svého malého synka maxmiliána (2). Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť . Najznámejší český princ pavel trávniček (70) má zrejme po chlebe. Herci pavlovi trávníčkovi vrcholí příprava na taneční soutěž stardance. Monika trávníčková a pavel trávníček. Trávníček prý v sms zprávě napsal, že policii zavolala jeho manželka. Jeho ženu moniku (35) načapali fotografi českého blesku s huslistom . Výjezd hlídky, ke kterému došlo v sobotu před druhou hodinou ráno, . Hercova žena se rozhodla sdílet text plný zármutku, ale i naděje. „sme v šoku," napísala najprv hercova manželka monika na sociálnej sieti. Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství.

Travnicek Manzelka / Chlapáci Trávníček s Peroutkou okukovali polonahého Muže : Pavel trávníček a monika trávníčková slaví šesté výročí manželství.. „sme v šoku," napísala najprv hercova manželka monika na sociálnej sieti. Herci pavlovi trávníčkovi vrcholí příprava na taneční soutěž stardance. Následne zareagoval aj samotný trávníček, píše blesk. Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť . Potvrdil to aj slávny rozprávkový princ z troch orieškov pre popolušku, pavel trávníček, pre ktorého to je už štvrté manželstvo.

Následne zareagoval aj samotný trávníček, píše blesk travnicek. Manželka monika přiznala, že o svého „závodníka" doma nijak zvlášť .